Hendek’te Cumhuriyet Coşkusu

Cumhuriyet’in 99. Yılı Hendek’te coşkulu kutlamalarla gerçekleşti.

Hendek’te Cumhuriyet Coşkusu

28 Ekim Cuma günü Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk koyulmasıyla başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, Hendek Yeni Spor salonunda yapılan gösteriler ile devam etti.

Yeni spor salonunda Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ilk olarak Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır’ın makamında tebrikleri kabulünün ardından Hendek Yeni Spor Salonunda düzenlenen etkinliklere Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Sercan Candan, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Furkan Mücahit Yenel, ilçe protokolü, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Acır, Başkan Babaoğlu ile birlikte öğrenciler ve tüm vatandaşları selamlayarak Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

Şiirler okundu gösteriler yapıldı

Hendek Yeni Spor Salonu’nda gerçekleşen Cumhuriyetin 99. yılı kutlamaları Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Hendek Atikehanım Anadolu Lisesi, Orhangazi Anadolu Lisesi ve Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesisi öğrencileri tarafından Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirler okundu.

Hendek Halk Eğitim Merkezi Folklor ekipleri tarafından halk oyunları gösterileri sergilendi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde ise Jimnastik Kulübü gösterisi ve Hendek Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri tarafından Mehter Takımı gösterileri gerçekleştirildi.

Programın sonunda Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Cumhuriyetin 99. yıldönümüne özel düzenlenen ‘99 Resim’ adlı sergide dereceye giren öğrencilere hediye takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184