Hendek’te Cumhuriyetin 98. Yıl Kutlamaları Törenle Başladı

Hendek’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

Hendek’te Cumhuriyetin 98. Yıl Kutlamaları Törenle Başladı

Hendek Belediyesi tarafından belediye önünde sergi açılırken, Başkan Babaoğlu kutlamalara tüm vatandaşları davet etti.

Çelenk Töreni

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtına Çelenk Sunma töreniyle başladı. Törene Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Hendek İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Sercan Candan, gaziler, askeri erkan, bürokratlar, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Sergisi

Hendek Kaymakam Halil İbrahim Acır ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen törenin sona ermesinin ardından Hendek Belediyesi önünde açılan ve 29 Ekim Cuma akşamına kadar gezilebilecek olan Cumhuriyet Sergisini gezen protokol mensupları günün anısına fotoğraf çektirdi.

29 Ekim Programı

Kutlamalar 29 Ekim Cuma günü saat 09.30’da Kaymakam Halil İbrahim Acır’ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle başlayacak. Ardından saat 10.00’da Hendek Atatürk Stadındaki Cumhuriyet Bayramı Töreni ile devam edecek. Saat 15.00’da Bayraktepe Sosyal Tesislerinde tüm motosikletlilerin katılımıyla Cumhuriyet Sürüşü gerçekleşecek. Saat 16.00’da ise Atatürk Parkı içerisinde bulunan Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah ve Toplantı Salonu önündeki alanda Cumhuriyet Konseri ile kutlamalar son bulacak.

Başkan Babaoğlu tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramını bir kez daha kutlarken yapılacak olan törenlere tüm vatandaşları davet etti.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184