Hendek’te Ekipler Olası Kar Yağışı İçin Teyakkuzda

Uzun süredir beklenen ve özlenen kar yağışı ilçemizin yüksek kesimlerinde yer yer başlamasıyla birlikte Hendek Belediyesi ekipleri hazırlıklarını tamamladı.

Hendek’te Ekipler Olası Kar Yağışı İçin Teyakkuzda

Tüm Tedbirler Tamam

Hendek’te beklenen kar yağışı öncesinde yolların sürekli ulaşıma açık olması için Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan karla mücadele timleri hazırlıklarını tamamladı. Başta İlçe Merkezi başta olmak üzere köy bağlantı yollarındaki güzergahların açık kalmasını sağlayacak olan ekipler, Hendek’te kar yağışlarından vatandaşın olumsuz etkilenmemesi için gece gündüz görev başında olacak. Ayrıca buzlanmaya karşı tuzlama tedbirlerinin de alındığı açıklandı.

Özlenen Kar Yağışına Hazırız

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesi bünyesinde oluşturulan karla mücadele timlerinin göreve hazır olduğunu belirterek, "Uzun süredir beklediğimiz kar yağışı nihayet ilçemizin yüksek kesimlerinde ara ara etkisini göstermeye başladı. Hendek Belediyesi olarak bizlerde bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Beklenen kar yağışı öncesinde mahallelerimizle, muhtarlarımızla tam koordinasyonumuzu devam ettiriyoruz. Tam donanımlı araçlarımızla ekiplerimiz 7/24 kar mesaisine hazır.

Oluşturduğumuz karla mücadele ekipleri beklenen kar yağışı ile birlikte Sakarya Büyükşehir Belediyemizin de ekipleri ile koordineli olarak çalışmalarını sürdürecekler. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen anlık bilgiler ve duyuruları yakından takip ediyoruz. Allah’ın izniyle beklediğimiz ve özlediğimiz kar yağışına kavuşacağız. Tüm tedbirlerimizi aldık. Özlenen kar yağışını karşılamaya hazırız" dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184