HENDEK’TE GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

15-19 Mayıs Gençlik haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzelendi.

HENDEK’TE GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ


Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 15-19 Mayıs Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtına Çelenk takdimi, Gençlik Yürüyüşü ve “Başarıya giden yolda gençliğin önemi” konulu konferans düzenlendi.
Cumhuriyet alanında bulunan Atatürk Anıtına Çelenk sunulması ile başlayan program Gençlik Yürüyüşü ve Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda düzenlenen Panel ile devam etti. Panel'e Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Karate Takımı ve Milli Antrenör Nurkan Kayacık, Daire Müdürleri, Öğretmenler ve çok sayıda Öğrenci katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli’nin, günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

Köstereli, 15-19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle bazı etkinlikler düzenliyoruz. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Panelimizde Hendekli ve Hendek’ten yetişmiş hayatında Başarı yakalamış kişi ve Sporcularımızdan Başarı hikâyelerini öğreneceğiz. Kendilerinin yaşamış olduğu zorlukları ve hayat hikâyelerini öğreneceğiz diye konuştu.
Başarıya giden yolda Gençliğin önemi konulu konferansa konuşmacı olarak, Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Büşra Tosun, Hendek Voleybol Takımı ve Milli Antrenör İdris Demir, Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Kadir Bilgiç, Avukat Onur Başmanav, Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Hendek Garnizon Komutanı Yzb. Umut Âşık, Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan ve 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci katıldı.
Sohbet havasında geçen panelde konuşmacılar Başarı hikâyelerini paylaşarak Öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Panel katılımcılarının ortak görüşü çalışmak ve daha çok çalışmak oldu.

Konuşmaların sonunda branşlarında derece elde eden sporculara Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık ve Protokol üyeleri tarafından altın hediye edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimi yapılmasının ardından program sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184