Hendek’te Görme Engelliler İçin Etkinlik Düzenlenecek

Görme engelliler için düzenlenecek etkinlik 9 Eylül Pazar günü Hendek gençlik merkezi Armoni Düğün Sarayında 13;00 ila 17;00 arasında yapılacak

Hendek’te Görme Engelliler İçin Etkinlik Düzenlenecek


Görme engellilerin yaşam standartlarına umut olacak yeniliklerin sesi olan Görengel Yardım Derneği adına etkinliği düzenleyen Dernek Başkan Zafer Arınel Hendek’te bir ilki gerçekleştirecek.

İlçemiz’de, Sakarya ve çevresi İller dahil ilk defa görme engelliler, alet ve yazılım sergisi açılacak.

İlçemizde kurulu Görengel Derneğinin 9 Eylül 2018 tarihinde Saat 13-17 arasındaki etkinliğe özellikle görme engelliler olmak üzere tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Etkinlikte Görme Engellilerin yararlanacağı elektronik aletler, kolay kullanımlı eşyalar ve yazılım programları tanıtım sergisi öncelikli olacak.

Etkinlik hakkında bilgiler veren Görensel Yardım Derneği Başkanı Zafer Arınel, bir doktor arkadaşımız, göz hastalıkları konusunda sunum yapacak, engelli kardeşlerimizin de sunumları olacak, ayrıca illizyonist gösterilerde ara yerlere serpiştirilecek, Dernek yararına bazı satışlar da yapılacaktır dedi.

Görme engelliler için düzenlenecek etkinlik 9 Eylül Pazar günü Saat 13.00 ile 17.00 saatleri arasında Hendek Gençlik Merkezinde yapılacak.


Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2018, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184