HENDEK’TE KALDIRIMLAR YAYALARA KAPALI

Hendek’te kaldırımların üzerine park edilen araçlar vatandaşları çileden çıkarırken, öğrencilerde trafik kazası riski taşıyor.

HENDEK’TE KALDIRIMLAR YAYALARA KAPALI


Hendek’te kaldırımlarda park etmiş bir çok araç görmek mümkün.

Kaldırımlara park edilen araçlar nedeniyle yola inmek zorunda kalan Vatandaşlar ve Öğrenciler yanlarından geçen araçlar nedeniyle trafik kazası geçirme riskiyle karşı karşıya kalıyor. Geçtiğimiz günlerde Ulusal TV ve gazetelere de konu olan kaldırımlara araç parkı ile ilgili haberde öÖğrenciler yaralanmıştı.
Özellikle İlçemiz Okul yollarında kaldırıma park edilen ve yola inmek zorunda kalan İlkokul ve Lise Öğrencileri sürekli trafik kazası geçirme riski ile karşı karşıya kalıyor.

Vatandaşlar yetkililere seslenerek, kaldırımlar tamamen park eden araçlar tarafından işgal edildiğinden yola inmek zorunda kalıyoruz. Yola inmek zorunda kaldığımızda da seyir halinde olan araçlarla burun buruna geliyoruz. Çocuklarımız yürüyerek gittiği Okul yolunda her zaman bunlar yaşanıyor. Bizim veya çocuklarımızın başına bir şey gelse bunun hesabını kim verecek diyerek yetkililerin bu soruna çözüm bulmalarını istediler.
Engelli bireyler de kaldırımları ve engelli rampaları işgal eden sürücülerden şikayetçi. Engelli rampalarının önüne park edilen araçlar nedeniyle büyük çile çeken engelli vatandaşlar Yetkililere seslenerek gerekli önlemlerin alınmasını istedi.


Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2017, 19:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184