Hendek’te Kapı Numaraları Güncelleniyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ile işbirliği halinde yürütülen proje kapsamında, Mekânsal Adres Kayıt Sistemi (MASK) çalışmalarının tamamlanmasının ardından Hendek Belediyesi ekipleri, sahadaki numarataj entegrasyonu ve yeni açılan alanların düzenlemesine devam ediyor.

Hendek’te Kapı Numaraları Güncelleniyor

Belediye ekipleri, ana caddelerden başlayarak plan dahilinde tüm cadde ve sokaklardaki binaların kapı numaralarında yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Ana Caddeler Ve Sokaklar

Hendek Belediyesi tarafından Ulusal Adres Veri Tabanının (UAVT) güncel tutulması ve sürekliliğinin sağlanması amacıyla tamamlanan çalışmalar neticesinde kapı numaralarına ait levhalama çalışmaları devam ediyor.

Hendek Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Nüfus Vatandaşlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ASELSAN kontrolünde İlçemizde yapılan Mekânsal Adres Kayıt Sistemi yaygınlaştırılması projesi kapsamında numarataj çalışması 2021 yılı içerisinde tamamlanmıştır.

 Ulusal Adres Veri Tabanının (UAVT) güncel tutulması ve sürekliliğinin sağlanması amacıyla tamamlanan çalışmalar neticesinde güncellenen adres bilgilerine istinaden kapı numaralarına ait levhalama çalışmaları belediyemiz ekiplerince ana caddelerden başlayarak plan dahilinde tüm cadde ve sokaklarda devam etmektedir” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184