HENDEK’TE KARLA MÜCADELE DEVAM

Hendek Belediyesi Cuma günü akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan kar yağışında önlemlerini alarak karla mücadeleye devam ediyor. Kapanan mahalle yolları fen işleri ekipleri tarafından açılıyor.

HENDEK’TE KARLA MÜCADELE DEVAM


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm araçları ile hazır hale getirerek  karla mücadeleye devam ediyor. Cuma günü akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışında ekipler tüm mahallelerde çalışmalara başladı. Ekipler merkez ve yüksek olan mahallelerde kapalı olan yollarda yol açma çalışmalarını sürdürüyor.  

 

20 mahallede çalışma

 

Şehir merkezinde 30 cm olan kar kalınlığı yüksek mahallelerde 60 cm’i buldu. Ekiplerin yoğun çalışmaları ile merkezde Cuma akşamı çalışmaya başlanırken, uzak mahallelerde de  vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Dikmen, Aksu, Kadifekale, Güney, Yeniyayla, Göksu, Kurtuluş, Bakacak, Kızanlık, Kırktepe, Harmantepe, Eskibıçkı, Bıçkıatik, Kocatöngel, Dereköy, Çobanyatak, Aktefek, Hicriye, Muradiye ve Güldibi’nde ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı süresince Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  karla mücadeleye devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2016, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184