HENDEK’TE KARLA MÜCADELE

Hendek’te Çarşamba akşamı başlayan ve etkili olan kar yağışında, Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kapalı olan mahalle yollarında kar temizleme çalışmalarına başladı.

HENDEK’TE KARLA MÜCADELE


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm araçları karla mücadele için hazır hale getirerek geceden çalışmalara başladı. Ekipler kar öncesi gerekli tüm önlemleri alıp hazırlıklarını yapmıştı.

 

Mahallelerde çalışmalar sürüyor

Hendek’te çarşamba günü akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeni ile belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merkezde 15 cm ye ulaşan kar kalınlığının yüksek mahallelerde 70 cm ye ulaştığı belirtildi.

Ekipler,  Dikmen, ,Aksu, Yeniyayla, Sümbüllü, Kırktepe,Karadere, Şıhlar, Karatoprak, Kazimiye, Bakacak Kızanlık, İkramiye, Kalayık, Yeşilvadi, Kadifekale, Hüseyinşeyh mahallelerinde karla mücadeleye aralıksız olarak devam ediyorlar. Ekipler ayrıca merkez mahalle ve ana caddelerde de kar temizleme çalışmasını sürdürüyor.

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağışlar boyunca, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürecek.


Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2016, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184