Hendek’te Kilitli Parke Ve Sıcak Asfalt Görmeyen Mahalle Kalmayacak

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla alt ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi, Dereköy Mahallesi’ni sıcak asfalt ile buluşturdu.

Hendek’te Kilitli Parke Ve Sıcak Asfalt Görmeyen Mahalle Kalmayacak

Çalışmaları MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ile yerinde inceleyen Başkan Babaoğlu, “ Bir yandan sıcak asfalt, diğer yandan kilitli parke çalışmalarıyla yolu yapılmayan mahallemiz kalmayacak” dedi.

Hizmetler Devam Ediyor

Hendek Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hendek Belediyesi ekipleri Yenimahalle ve Nuriye Mahallelerinin ardından sıcak asfalt çalışmaları kapsamında bu kez Dereköy mahallesini sıcak asfalt ile buluşturdu.

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “Şehrimizin dört bir tarafında asfalt dökümü, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tüm mahallelerimize ekiplerimizin programları doğrultusunda hizmet seferberliği devam edecek” denildi.

İlçe Başkanı Namlı: Uzak Yakın Demeden Hizmetler Devam

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, “Başkanımız sağ olsun İlçemizin tüm yollarının konforlu olması adına gayretli çalışmalarına devam ediyor.

 3 senenin sonunda ilçe genelinde uzak yakın demeden çok ciddi bir asfalt çalışması gerçekleştirildi. Hendek’te Cumhur İttifakının gücü hissediliyor” dedi.

Başkan Babaoğlu: Sorunları Teker Teker Çözüyoruz

Çalışmaları MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ile birlikte yerinde inceleyip ekiplerden bilgiler alan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hemşehrilerimizin gidecekleri yerlere rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmasını önemsiyor ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüştürülen köylerde asfalt çalışmalarımız sürüyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce sağ olsun grup yollarında yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 Büyükşehir Belediyemiz bir yandan bizler bir yandan Hendek halkına hizmet etmek için seferber olmuş durumdayız. Ekiplerimizle bugün Dereköy mahallemizi sıcak asfalt ile buluşturuyor, modern bir Hendek için kırsalda da var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Diğer bir yandan Hendek’te girilmedik sokak bırakmadan Hendek’e hizmet adına bakım ve onarım çalışmalarımız da devam ediyor. İlçenin farklı noktalarında ekiplerimiz asfaltlama, yeni yol açımı ve yapımı, kilitli parke taşı tamiri ve yol çalışmaları gerçekleştiriyorlar.

Hendek’te yolu yapılmayan mahalle ve sokak kalmayacak. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar sırasıyla tüm mahallelerimizdeki sorunları bir bir çözeceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman
Osman - 1 yıl Önce

O iş öyle olmuyor işte biraz güneyi bırakıp şu kaymakam beyimizin bile oturduğu Servetiye caddesine bir sıcak asfalt yakışır yani fabrikalar bölgesi hele şu beton dökülen mazgallar yüzünden berbat halde

Gökhan turan
Gökhan turan - 1 yıl Önce

Bizmi göremiyoz bunlar gizlimi calisiyo yada adamına goremi hizmet gidiyo anlamış değiliz Hüdaverdi beyfendi 40 kere geldi Yeşilvadi köyüne ana yolu hadi büyük şehir döktü mahalle aralarında traktör gitmiyo ama doğru başka yerler var öncelikli oralar biterse bı ihtimal oda büyük şehir yapacak hepsi fotoğraf cekilcek işi biz yaptık diye.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184