Hendek’te Sıcak Asfalt Çalışmaları Mahalle Mahalle Devam Ediyor

Hendek Belediyesi yaptığı altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Hendek’te Sıcak Asfalt Çalışmaları Mahalle Mahalle Devam Ediyor

 Ekipler, üstyapı faaliyetlerine Hendek’in çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarıyla devam ediyor.

Nuriye Ve Dereköy Mahalleleri

Hendek Belediyesinin ilçe genelindeki sıcak asfalt seferberliği mahalle mahalle devam ediyor. Ekiplerin çalışmaları kapsamında Nuriye Mahallesi 3607,3627, 3608 ve 3640. sokaklar sıcak asfaltla buluşurken, Dereköy mahallesi ile birlikte toplamda 5 ayrı sokakta sıcak asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi. Program doğrultusunda sırasıyla sıcak asfalt çalışmalarının mahalle mahalle devam edeceği açıklandı.

Babaoğlu: Hizmet Seferberliğimiz Devam Ediyor

Hendek’te yaşam kalitesinin her geçen gün arttırılması için fiziki belediyecilik çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hendek’te yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları ilçemizin yaşam kalitesini hızla artırıyor.

Kırsal mahallelerimizde sürdürülen fen işleri ekiplerimiz çalışmaları doğrultusunda Nuriye Mahallemizde 3607,3627, 3608 ve 3640’ncı sokaklar ile Dereköy mahallemizle birlikte toplamda 5 ayrı sokak sıcak asfalt ile buluştu. Tüm ekiplerimiz mahallelerimizde gayretle hizmet seferberliğini sürdürüyor. Ben ekiplerimize bu anlamlı gayretleri için ayrıca teşekkür ediyorum.

İlçe genelinde hizmet seferberliğimiz gerek altyapıda gerekse üstyapıda artarak devam edecek. Hendek’in geleceği adına var gücümüzle programlarımız doğrultusunda Üretken Belediyecilik anlayışı ile çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nihat
Nihat - 1 yıl Önce

Yukari huseyinşeyh mah hendek sinirlari icinde olduğunu hatirlatayim bari sizede bir gun lazim olur unutmayin

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184