HENDEK'TE SIRA GECESİ COŞKUSU

Hendek Kaymakamlığı, Hendek Belediyesi ve Hendek Halk Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettikleri Sıra Gecesi müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

HENDEK'TE SIRA GECESİ COŞKUSU


Hendek Kaymakamlığı, Hendek Belediyesi ve Hendek Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen sıra gecesine Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, MHP Hendek İlçe başkanı Turgut Babaoğlu, Chp Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, Daire Müdürleri ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
Sıra Gecesi etkinliği Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken salonda yoğun katılımdan dolayı izdiham yaşandı.

Yöresel kıyafetler ile sahneye çıkan Hendek Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği Topluluğu ekibi, Yrd. Doç. Dr. Sertan Demir ve ekibi tarafından söylenen türkülere, salondakiler de eşlik etti.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Hendek Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği Topluluğu üyesi Tapu Kadastrodan Emekli Kamil Duman tarafından Şanlıurfa'da mutfak kültürünün vazgeçilmez tatlarından çiğ köfte de hazırlanarak misafirlere ikram edildi.

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, altyapı ve rutin Belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra Kültürel etkinlikler de gerçekleştirdiklerini belirterek, eğlenmeye de, türkülerimizi doya doya yaşamaya da ihtiyacımız var. Urfa denince, Peygamberler diyarı, evliyalar diyarı ve tabi bir de Türkü diyarı akla geliyor. Bu güzel geceden dolayı sanatçılarımıza ve buraya katılan bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum diye konuştu.
Program, Hendek Kaymakamı İris Akbıyık ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Tan'ın katılımcılara teşekkür ederek çiçek takdiminde bulunması ve Protokol'ün Halk Müziği Topluluğu ile hatıra fotoğrafı çekilmelerinin ardından program son buldu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184