HENDEK’TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Temizlik ve hijyen çalışmalarını sürdüren Hendek Belediyesi, tüm cadde ve sokaklarda hummalı bir çalışma sürdürüyor.

HENDEK’TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ


Hendek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin cadde ve sokaklarındaki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sabahın erken saatlerinde başladıkları kapsamlı temizlik çalışmalarında bir yandan cadde ve sokaklardaki göze hoş görünmeyen yabani otların temizlenmesi için çalışma gerçekleştirirken bir yandan da yıkama ve çöp toplama çalışması yapıyor. Çalışmalar kent genelinde sürdürülecek.
Ekiplerimiz, Çalışmalarını Temposunu Arttırarak Sürdürecek

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, insani olarak en büyük farklılığımızın etrafa gösterdiğimiz temiz çevre duyarlılığı olduğunu belirterek, Ekiplerimizce süpürgeleri elimize aldık, ilçemizde daha rahat nefes alınabilecek, güzel ve temiz bir çevre oluşturmak için mücadele ediyoruz.
Halkımızdan aldığımız memnuniyet ile çalışmalarımıza sıkı bir denetim altında devam edeceğiz. Özellikle kentin nüfus yoğunluğu bakımından fazla olduğu noktalarda çalışmalar daha kapsamlı şekilde yapılıyor. Hendek’in tertemiz bir kent olabilmesi için ekiplerimiz, çalışmalarını temposunu arttırarak sürdürecek. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olarak bizlere yardımcı olmasını rica ediyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184