Hendek’te Trafik Haftası Etkinlikleri

Hendekli Minik Öğrenciler Trafik Haftası etkinliklerinde bilgilendirildi.

Hendek’te Trafik Haftası Etkinlikleri

7-13 Mayıs Trafik Haftası nedeniyle Hendek’te çeşitli bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Hendek Cumhuriyet Meydanında bulunan ışıksız yaya geçitlerinin bulunduğu bölgede düzenlenen etkinliğe Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Hendek İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Süleyman Sercan Candan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Noksel İlköğretim Okulu Müdürü Öcal Danyeri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Kaymakam Acır bilgilendirdi

Hendekli minik öğrencilere seslenen Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, 7-13 Mayıs tarihlerinin Trafik haftası olarak kutlandığını, Yayalar ve Sürücülere çeşitli bilgilendirme çalışmaları yapıldığını belirterek trafikte yaya ve sürücülerin nasıl davranmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Minikler Polis abilerinden öğrendi

Yayalar için 5 adımda güvenlik mottosu ile 7-13 Mayıs tarihlerinde trafik haftası etkinlikleri düzenlendiğini belirten Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, trafik güvenliği, yaya geçitlerinin kullanımı, sürücülerin sorumlulukları konularında minik öğrencilere bilgilendirmelerde bulunarak broşür ve kırmızı düdük hediye ettiler.

Sürücülere uyarı ve bilgilendirme

Yaya geçidi kullanımını protokol üyeleri ile birlikte gerçekleştirilirken, trafik ekiplerince sürücülere emniyet kemeri uyarıları yapılarak çeşitli bilgilendirme broşürleri verilmesininin ardından etkinlik sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184