Hendek’te Yayla Şenliği Coşkusu

Hendekli Karadenizliler 27. Hendek Çiğdem Şenliğinde bir araya geldi.

Hendek’te Yayla Şenliği Coşkusu

Hendek Genç Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen Hendek Çiğdem Yayla Şenliği pandemi uygulamaları ile gerçekleştirilirken, Vatandaşlar uzun süre sonra düzenlenen Yayla Şenliği ile gönüllerince eğlendi.

Sunuculuğunu Remzi Armağan’ın (Gönül Dostu) yaptığı ve 3 gün boyunca devam eden Çiğdem Yayla Şenliğinde Yöresel Karadeniz Sanatçıları İsmail Cumhur, İsmail Güler, Mustafa Bayraktar, Osman Bayraktar, Meryem Akyüz, Ebru Kasapoğlu, Onur Özkan, Işıl Işıl, Salih Güney, İslam Ökten, Mert Der, Onur Der, Ramazan Beşel, Erdem Çetinkala, Berat Çivelek, Mert Mert, Zafer Ayar, Ramazan Kuzu, Onur Aksu ve sürpriz sanatçılar sahne alırken, misafirler yöresel ezgiler eşliğinde gönüllerince eğlenerek bir nebze olsun stres attılar.

Çiğdem Yayla Şenliğine Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Diyarbakır Ak Parti Diyarbakır Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Mağrup Demir, Hendek Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Recep Ali Aydın, Hendek Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi M.Nedim Alkan, Muhtarlar Katıldı.

Daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle

Hendek Genç Karadenizliler Dernek Başkanı Ahmet Der, tüm hemşerilerimizi burada görmekten dolayı mutluyuz. Şenlik alanımızı pandemi kurallarına uygun bir şekilde düzenleyerek şenliğimizi gerçekletirdik.  Doktorumuz burada, Kızılay’ımız burada kan topluyor, Jandarmamız burada güvenliğimizi sağlıyorlar. Yurdumuzun çeşitli yerlerinde yangın çıkmasından dolayı tabiî ki üzgünüz, bu bir afet. Bu anlamda yangınlarda hayatını kaybeden Vatandaşlarımıza rahmet diliyor, yangınlarda zarar gören tüm Vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yurdumuzda afet olmamasını diliyor daha güzel günlerde bir arada olmayı ümit ediyoruz. Şenliğimize destek ve katılan herkese teşekkür ederiz ifadelerine yer verdi.

Destekçilere teşekkür

Hendek Genç Karadenizliler Derneği Yönetimi tarafından Hendek Çiğdem Yayla Şenliğine destek ve katkılarından dolayı, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hızır Çağrı Güngör, Madenler Mahalle Muhtarı Ali Der, Kurtuluş Mahalle Muhtarı Ahmet Bektaş, Yeyiyayla Mahalle Muhtarı Burhan Dere, Göksu Mahalle Muhtarı İsmail Gülmez, Aksu Mahalle Muhtarı Hasan Kara, Hendek Gündem Yazı İşleri Müdürü Kadir Kazın, Hendek Tv Gürkan Özer’e katkıları ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gönül Dostu
Gönül Dostu - 3 yıl Önce

HER ŞEY ÇOK GÜZELDİ..DERNEK OLARAK ÇOK EMEK SARF EDİLDİ ..HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR..DERNEĞİ VE ŞENLİKLERİ YANIZ BIRAKMAYAN SİZLERİ TEBRİK VE TEŞEKKÜR EDERİM

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184