HENDEK’TE YENİ BİR ARITMA TESİSİ YÜKSELİYOR

Hendek'te 16 Mahalle için planlanan Uludere İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar başladı.

HENDEK’TE YENİ BİR ARITMA TESİSİ YÜKSELİYOR



Hendek’te 16 mahalle için planlanan Uludere İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde çalışmaların başladığını belirten SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Hendek ilçemize 2 milyon liralık yatırım yaparak vatandaşlarımızın musluklarına ulaştırdığımız içmesuyunun kalitesini daha da yukarılara taşıyoruz. Uludere İçmesuyu Arıtma Tesisi Projesini Hendekli hemşerilerimize kazandırıyoruz dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Hendek’te 16 mahalleye daha sağlıklı ve bol içmesuyu sağlayacak Uludere İçmesuyu Arıtma Tesisi Projesinde çalışmaların başladığını açıkladı. Dr. Rüstem Keleş, Sakarya’mızın birçok noktasında içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu anlamında çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Kısa süre önce ihalesini gerçekleştirdiğimiz Uludere İçmesuyu Arıtma Tesisi Projesini Hendekli hemşerilerimize kazandırıyoruz. Hendek ilçemize 2 milyon liralık yatırım yaparak vatandaşlarımızın musluklarına ulaştırdığımız içmesuyunun kalitesini daha da yukarılara taşıyoruz diye konuştu.

Modern arıtma tesisi

Hendek’te 16 mahalle için entegre bir içmesuyu sistemi kurduklarını belirten SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Hendek ilçemiz için birbiriyle entegre olacak çok önemli 2 içmesuyu projemizi hayata geçiriyoruz. Bölgede 7 kilometrelik yeni içmesuyu hattının yanı sıra yüksek teknoloji ile donatılmış Uludere İçmesuyu Arıtma Tesisini inşa ediyoruz. Tesis ile Hendek’te 16 mahallemize daha kaliteli içmesuyu ulaştıracağız. Ekiplerimiz bölgede çalışmalarına başladı. Tesisin temelini attık. İnşallah arıtma tesisimiz tamamlandığında bölgenin içmesuyu kalitesine önemli bir garanti oluşturacak ifadelerini kullandı.

Toplamda 4 milyon lira

Dr. Rüstem Keleş, Bölgede hayata geçirdiğimiz projelerle Hendek ilçemize bağlı İkbaliye, Yeniköy, Kalayık, Hüseyinşeyh, Yukarıhüseyinşeyh, Hicriye, Muradiye, Güldibi, Bıçkıatik, Eskibıçkı, Esentepe, Akçayır, Hacimbey, Beylice, Çukurhan ve Pınarlı Mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımızın musluklarına daha sağlıklı ve daha bol içmesuyu ulaştıracağız. 2 milyon lira değerindeki Hendek Uludere İçmesuyu Arıtma Tesisinin yanı sıra 7 kilometrelik yeni hat ve son derece modern yeni bir adet içmesuyu deposu da inşa edeceğiz. Toplamda 4 milyon lira değerindeki 2 yatırım ile Hendekli hemşerilerimiz çok uzun yıllar içmesuyu anlamında hiçbir sorun yaşamayacaklar dedi.


Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184