Hendek’te Zafer Bayramı Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yıldönümü Hendek’te coşkuyla kutlandı.

Hendek’te Zafer Bayramı Coşkusu


30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yılında Hendek Belediyesi tarafından Türk Bayrakları, Atatürk Posterleri ve balonlarla süslenen araçlar marşlar eşliğinde şehirde gün boyu tur attı. Kortej bayram coşkusu yaşayan vatandaşlardan büyük alkış aldı.
Protokol törenlerinin ardından Hendek Belediyesi tarafından organize edilen ‘Zafer Bayramı Korteji’ dün gün boyu sokak sokak gezdi.
Türk Bayrakları, Atatürk Posterleri ve balonlarla süslenen araçlar şehirde zafer turu attı. Konvoyda yer alan LED ekranlı araçta milli mücadeleyi anlatan videolara yer verilirken, ses sistemi bulunan araçtan ise milli marşlar çalındı. Hendek merkez mahalleleri başta olmak Çamlıca, Puna, Uzuncaorman, Aşağıçalıca, Şeyhler, Yeşilyurt, Akova, Çağlayan ve Yeniköy mahallerinden geçen konvoy, vatandaşlardan büyük alkış aldı.
Büyük coşku

Ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleriyle Zafer Coşkusuna ortak olan Hendekliler, organizasyon nedeniyle Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, gurur ve iftiharla kutladığımız büyük zaferin 98.yılında, düzenlenen Zafer Konvoyu şehirde gün boyu tur atarak vatandaşlarımızın evlerinde yaşadığı bayram coşkusuna ortak oldu. Tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve dua ile anıyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2020, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184