Hendek’ten Su Kesintilerine Tepki

Hendek’te dün başlayan ve devam eden su kesintilerine Vatandaşlar tepki gösterdi.

Hendek’ten Su Kesintilerine Tepki

Hendek’te dün başlayan ve halen devam eden su kesintilerine Vatandaşlar tepki gösterdi.

Hendek’in genelinde dün başlayan su kesintilerine hazırlıksız yakalandıklarını belirten Vatandaşlar, su kesintisi olacağı günlerde bilgilendirmeler veya anonslar yapılırdı fakat bu sefer sular kesildikten sonra bilgi geldi, yaşanan kesintilerden mağduruz ifadelerine yer verdiler.

Marketler ve Su kaynakları yoğunlaştı

Su kesintileri nedeniyle mağdur olduklarını belirten Vatandaşlar, dünden buyana suyumuz kesik. SASKİ suların kesilmesiyle ilgili daha önce neden bilgilendirme ve ilan yapmıyor.

Suların kesilmesiyle birlikte mağdur olduk. Marketlerde su kuyrukları oluştu ve bazı marketlerde su kalmadı. Bu sorunumuza bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz diyerek tepki gösterdiler.

SASKİ’den açıklama

Su kesintileri ile ilgili olarak SASKİ’nin abonelerine gönderdiği SMS bilgilendirmesinde “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün de yoğun yağış uyarısı yaptığı bölgemizde yaşanan yoğun yağışlardan dolayı Dikmen Balkaya kaynağında olumsuzluk meydana gelmiştir. Ekiplerin yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü bölgede yaşanan içmesuyu kesintisi en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır” ifadelerine yer verilirken, su kesintileri halen devam etmesi Vatandaşların tepkilerine neden oluyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ismail tataroglu
Ismail tataroglu - 2 yıl Önce

Yazık her yağmur da sorun yaşanıyor değiştirin bu kafayı hendek bel. MHP diye ilçeye uvey evlat muamelesi yapılıyor

Semra sağlam
Semra sağlam - 11 ay Önce

Benim yurt dışından misafirim geldi ve böyle bi şeyin yaşanması çok üzücü İnsanlar tuvalete çıkamıyor bi an önce bu işin çözülmesini diliyoruz …

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184