Her Bebek Bir Fidan

Yeni doğan bebeklere hoş geldin bebek çantası hediye eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, her bebek için bir fidanı toprakla buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

Her Bebek Bir Fidan

Yeni Doğan

Hendek Belediyesi, ‘Hoş geldin bebek’ projesiyle, bebeğin ilk dönem ihtiyaçlarını içeren hediye paketi ile yeni anne ve baba olan çiftleri ziyaret ederek mutluluklarına ortak oluyor. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yeni doğan bebeklerin ailelerine hediyelerini teslim ederken, yeni doğan her bebeğin adını taşıyan fidanları da dikmeye başladıklarını açıkladı.

906 Aileye

Yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, göreve geldikleri günden bu yana 906 aileye bebek çantası hediye edildiğini söyledi. İçlerinde bebek bezi, yumuşatıcı, ıslak mendil ve şampuan seti gibi çeşitli bebek bakım ürünlerinin yer aldığı çantaları teslim alan aileler ise Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti.

Fidanlar

Başkan Babaoğlu bebek çantasının yanı sıra önceden belirlenen alanlara yeni doğan bebeklerin adını taşıyan 11 farklı türde fidanlar dikildiği açıkladı. ‘Her bebek bir fidan’ projesi kapsamında fidanlar belediye personelleri tarafından toprakla buluşuyor.

Sağlık Ömürler

Proje hakkında konuşan Başkan Babaoğlu, “Çocuklarımız büyürken, fidanlarımızda bir taraftan yeşererek büyüyecek. Çocuklarımıza ve ailelerimize güzel bir hediye vermiş olduğumuzu düşünüyorum. Aynı zamanda çevreci bir anlayışla doğamızı da yeşillendiriyor, Hendek'i daha yeşil bir doğaya kavuşturmuş oluyoruz. Her bebeğimiz aslında bir fidan, onların sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür yaşamasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman
Osman - 3 yıl Önce

Yeni mahalle ye hazır gelmiş iken servetiye caddesi var orada 112 nin orayada yolun ortası ağaç dikmeğe müsait oraya lütfen dikelim

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184