HİMDER MEZUNLARI BULUŞTURDU

HİMDER (Hendek İmam Hatip Mezunları ve mensupları Derneği) 2. Geleneksel Mezunlar günü İmam Hatip Lisesi Bahçesinde gerçekleşti.

HİMDER MEZUNLARI BULUŞTURDU


İmam Hatip lisesi bahçesinde düzenlenen Mezunlar günü programına Kaymakam Mustafa Ayhan, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, HİMDER Başkanı Fatih Tazim, Okul Müdürü Osman Yılkın, Emekli Müdür Ragıp Güzel, Emekli öğretmenler, Öğretmenler ve Mezunlar katıldı.

HİMDER 2.Geleneksel Mezunlar günü Kuran-ı Kerim okuması ile başladı.

Açılış konuşması yapan HİMDER Başkanı Fatih Tazim faaliyetler hakkında bilgiler vererek

 “İmam hatip lisesi nesline önemli görevler düşüyor. Öğrencilerimiz önceki mezunlarımız gibi Müslüman olmanın şuurunu ve ayrıcalığını anlamalılar ve yaşamalılar. Kötüyü asla örnek almamalıdır. Büyük bir misyonun altına girdiklerinin farkında olmalılar. Ellerinde ki bayrağı kendilerinden sonra geleceklere alın açıklığı ile vermek şerefinin müdriki olmalılar. Programa katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Yılkın’da günün mana ve önemini belirten bir konuşma yaparak programa katılan herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından Hendek İmam Hatip Lisesi ilk mezunlarından Kızılay Şube Başkanı Sami Bağdatlı böyle güzel bir programda hep birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından programa katılan herkese Pilav ikramında bulunuldu.

Program sonunda Mezunlar hasret gidererek bol bol sohbet etme imkanı buldular. Bir çok Mezun HİMDER’in düzenlediği bu programlarla uzun süredir görmedikleri sınıf arkadaşları ile görüşme ve sohbet etme imkanı bulduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.













Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184