HİMDER MEZUNLARI BULUŞTURDU

HİMDER (Hendek İmam Hatipliler Derneği) 4. Geleneksel Mezunlar günü İmam Hatip Lisesi Bahçesinde gerçekleşti.

HİMDER MEZUNLARI BULUŞTURDU


İmam Hatip lisesi bahçesinde düzenlenen 4. Mezunlar günü programına Kaymakam İdris Akbıyık, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, MHP ilçe başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Eski Milletvekili Ali İnci, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Kızılay Şube Başkanı Sami Bağdatlı, HİMDER Başkanı Fatih Tazim, Emekli Müdür Ragıp Güzel, Emekli öğretmenler, Öğretmenler ve Mezunlar katıldı.

HİMDER 4.Geleneksel Mezunlar günü Ezan okuma yarışmasında Dünya ikincisi olan Hasan Turalıoğlu’nun Kuran-ı Kerim okuması ile başladı.

Açılış konuşması yapan HİMDER Başkanı Fatih Tazim, Milli, manevi duygularımızın farkında olan İmam Hatip nesline bu ülkenin ihtiyacı vardır. İmam hatip nesli dününü asla unutmayan, yarını için kaygılanan, ahireti içinde her zaman birikimde bulunan bir nesildir. Amacımız yarınları sadece camiye sıkıştıran gençlik yerine, camileri kütüphaneleri, okuma evlerini kısaca yer yüzünde bir insanın ahlaklı gelişimi için bütün sahada bulunmaktır. Bu yılki mezunlar günümüzün hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Programımıza katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.




İmam Hatip Lisesi ilk mezunlarından Musa Kırlı ve ilk bayan öğrencilerinden Sümeyra Güzel günün mana ve önemini anlatan bir konuşma yaparak programın hayırlı olması temennisinde bulundular.

Kaymakam İdris Akbıyık ve Eski Okul Müdürü Muammer Yener’de birer konuşma yaparak programda emeği geçen herkese teşekkür etti.



4. Geleneksel İmam Hatip Mezunları Buluşma programı Abdurrahman Gürses İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Ney dinletisi ile birlikte birbirinden güzel ilahiler okudular.

Öğretmen Adem Kılıç, Udi Yavuz Hacıoğlu ve ekibi ilahileri programa katılanlara keyif dolu zaman geçirttiler.
Konuşmaların ardından programa katılan herkese Pilav ikramında bulunuldu.

Program sonunda Mezunlar hasret gidererek bol bol sohbet etme imkanı buldular. Bir çok Mezun HİMDER’in düzenlediği bu programlarla uzun süredir görmedikleri sınıf arkadaşları ile görüşme ve sohbet etme imkanı bulduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184