HİMDER’DE TAZİM GÜVEN TAZELEDİ

HİMDER (Hendek İmam Hatip Mezunları ve Mensupları) Derneği 2. Olağan Kongresi gerçekleşti.

HİMDER’DE TAZİM GÜVEN TAZELEDİ


Yapılan tüzük değişikliği ile adı Hendek İmam Hatip mezunları ve mensupları  adı değişerek Hendek İmam Hatipliler derneği olan kurulda tek liste ile kongreye giden mevcut Başkan Fatih Tazim güven tazeleyerek yeniden Başkan oldu.

Rasimpaşa Kültür Merkezinde gerçekleşen HİMDER 2. Olağan Kongresine AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, HİMDER Başkanı Fatih Tazim, İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Yılkın, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yunus Doğan, Öğretmenler ve dernek üyeleri katıldı.

HİMDER 2. Olağan Kongrede Divan Başkanı Cemal Özbek olurken Selçuk Tazim, Süleyman Akıcı ve Fatih Tazim divan üyesi oldular.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Faaliyet raporlarının okunmasının ardından tüzük değişikliği yapılarak 7 olan Yönetim Kurulu sayısı 11’e çıkartılması, derneğin adının da Hendek İmam Hatipliler Derneği olarak değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Hendek İmam Hatip Mezunları ve mensupları Derneği adı ile 3 yıldır faaliyet gösteren derneğin yeni adı Hendek İmam Hatipliler Derneği olarak değiştirildi.


Kongrede MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Eski Milletvekili Ali İnci ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yunus Doğan kısa bir konuşma yaparak kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.


2.Olağan Kongrede Dernek başkanı Fatih Tazim dernek faaliyetleri hakkında kısa bilgiler verdiği konuşmasında “ Sıkıntılı şartlara rağmen okul öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin büyük gayret ve çabaları sayesinde Hendek’te bir ilk yaşandı ve bu yıl TEOG sınavında okulumuzdan bir Türkiye birincisi, bir Türkiye ikincisi, iki tanede Türkiye dördüncüsü çıktı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimizin başarılarında emeği olan Öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi de kutluyorum. İlçe merkezimizde 4 adet, Yeşilyurt mahallemizde 1 adet ortaokulumuz mevcut. Bir tane de Çamlıca mahallemize İmam Hatip Ortaokulu açılacak.İmam Hatip Lisesi için 60 dönüm yer tahsisi yapıldı. Kısa sürede inşallah yapımına başlanacaktır. Genel kurulumuz camiamıza ve Hendeğimize hayırlar getirmesini diliyorum” diyerek Kongreye katılan herkese teşekkür etti.


Gündem maddelerinin ardından seçime geçildi ve tek liste ile Kongreye giren Fatih Tazim ve Yönetim Kurulu yapılan oylama sonucu göreve getirildi.


Yapılan seçim sonrası HİMDER (Hendek İmam Hatipliler Derneği) mevcut başkanı Fatih Tazim güven tazeleyerek yeniden Başkan olurken Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu.


Muhammet İkbal Camcı, Seyfi Öztürk, Yılmaz Bekliyen, Osman Dinçer, Cemil Balaban, Musa Yan, Selçuk Tazim, Hasan Yalçın, Süleyman Akıcı, Özcan Nişancı


Denetim Kurulu

Murat Küreyen, Orhan Aytaç, İsmail Tekerci

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184