Hoşgeldin Bebek Projesi Devam Ediyor

Hendek Belediyesi’nin İlçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan Ailelere gerçekleştirdiği ’Hoş Geldin Bebek’ ziyaretleri devam ediyor.

Hoşgeldin Bebek Projesi Devam Ediyor


Hendek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında hazırlanan setler Ailelere hediye ediliyor, şu ana kadar 1508 bebek ziyaret edildi.

Hendek Belediyesi tarafından, ailelerin bebek sevinçlerine ortak olmak ve anne ile bebek sağlığı konusunda duyarlılık oluşturmak için hayata geçirdiği ’Hoş Geldin Bebek’ projesi Hendek Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştiriliyor.
Büyük Aile Hendek

Proje de bu güne kadar 1508 aile ziyaret edilerek bebek sevincine ortak olundu. Hendek’in büyük bir aile olduğunu söyleyen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hoş Geldin Bebek projemiz çerçevesinde, yeni doğan bebeklerimizi tespit ediyor, Ailelerine ulaşıyoruz. İstiyoruz ki, Ailelerimizin yavrularını büyütme serüvenlerinin başlangıcına bir katkımız olsun, bebeklerimize Belediyelerinden bir anı kalsın. Küçük bireyimizin, yaşam yolculuğunda hep bir arada olacağız dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184