Hoşgeldin Ya Şehr-İ Ramazan

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında salgına dikkat çekerek, “Yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, sevgi ve saygının güçlendiği bu kutlu zaman diliminde yardıma muhtaç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hoşgeldin Ya Şehr-İ Ramazan

En Büyük Hazine

Başkan Babaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın heyecan, huzur ve sevincini yaşıyoruz. Bu gece evlerimizde ilk teravih namazımızı kılarak, ilk sahura kalkacağız ve yarın orucumuzu tutarak ilk iftarımızı açacağız. Bizleri bu mübarek aya ulaştıran Allah’ımıza şükürler olsun. Ömrümüzün en değerli aylarından olan bu mübarek ay hepimiz için yenilenme fırsatıdır. Rahmet, bereket ve mağfiret ayının kıymetini bilelim, bu büyük hazineyi en iyi şekilde değerlendirelim.

Sevgi-Kardeşlik

Yüreklerin huzurla dolduğu, paylaşmanın arttığı, sevinçlerin dua ile kaynaştığı bu Mübarek ayda rabbim hepimizi sıkıntı ve dertlerimizden kurtarsın. Sevgi ve saygının güçlendiği bu kutlu zaman diliminde hep birlikte yardımlaşalım, dayanışma içinde özellikle KOVİD-19 salgını nedeniyle mağdur olan kardeşlerimizi yalnız bırakmayalım. Kardeşliğimiz, sevgimiz, birliğimiz daim olsun.

Biz Yanınızdayız

Her zaman olduğu gibi bu mübarek ayda her anlamda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sıcak aş, gıda yardımları ve birçok konuda yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız. Hayırseverlerimizin de destekleriyle hiçbir ihtiyaç sahibi kalmayana kadar gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreci milletçe kardeşlik içinde geride bırakacağız.

Buruk Sevinç

Artan salgın vakaları ciddi boyutlara ulaşmıştır. Bu nedenle salgın nedeniyle teravih namazlarında, iftarda, çay sohbetlerinde birbirimizden bu yılda ayrı kalacağız. Bu yüzden hüzünlüyüz. İbadetlerimizi yerine getirirken toplum olarak birbirimizi koruma bilinciyle kurallara dikkat edelim. Evlerimizde can-ı gönülden namazlarımızı kılıp, iftarlarımızı açalım.

Hastalığın bir an önce bittiği, salgının olmadığı günlerde ve bayramlarda yeniden bir araya gelmek ümidiyle Ramazan-ı Şeriflerimiz Mübarek olsun. Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan”

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184