İÇÖZLERDEN GELENEKSEL İFTAR

Hendek Çamlıca Mahallesinde faaliyet gösteren İçöz’ler firması geleneksel iftar programında 2 bin 700 kişiye yemek ikramında bulundu.

İÇÖZLERDEN GELENEKSEL İFTAR


Çamlıca mahallesinde İçöz’lerin verdiği iftar programına Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Siyasi parti temsilcileri, STK Temsilcileri, iş adamları, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İçöz ailesi misafirlerini kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi.

İftar öncesi Din görevlileri Kuran-ı Kerim okudu. İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin dua etti.

İftar programında Lokman İçöz “Paylaşmanın malı arttıracağına inancımızdan dolayı böyle bir organizasyonu düzenlemiş olduk. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Nice yıllar böyle güzel bir tablo içerisinde yer almayı Allah bizlere nasip etsin” dedi.



İftar programını düzenleyen İçöz ailesi misafirleri ile yakından ilgilenerek önümüzde ki yıl buluşmak dileği ile herkese teşekkürlerini iletti.

İçözler iftar programında 100 kişilik personeli ile Majör Entegre Yemek firması 20 dakika gibi kısa sürede hizmet ederek organizasyon sektöründe tecrübeli olduğunu gösterdi. Majör Entegre işletme sahibi Fatih Demirel yakından ilgilenerek kusursuz bir organizasyon olmasını sağladı.



Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2016, 16:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet özen
Ahmet özen - 8 yıl Önce

Beldemizin ve mahallemizin gururu olmanızdan dolayı bu güzel paylaşımınız ve kardeşlik adına yapmış olduğunuz iftar yemeği kur'an ile sereflendirdiginiz için ben şahsen gurur duydum ALLAH kabul etsin dileklerimle icoz ailesine ve bütün çalışanlara çok teşekkür ediyorum saygılarımla

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184