İHH’DAN RESİM SERGİSİ VE YETİM SOFRASINA DAVET

Sakarya İHH İnsani Yardım Derneği Hendek Temsilciliği tarafından bugün Hendek Belediyesi önünde yetim fotoğraf sergisi ve yetim projeleri tanıtım stantları açıldı.

İHH’DAN RESİM SERGİSİ VE YETİM SOFRASINA DAVET


Bugünde devam edecek olan fotoğraf sergisi sonrasında, Hendek İHH Temsilciliği tarafından yetim ailelerine kalıcı destek sağlamak amacıyla Yetim Dayanışma Günleri kapsamında 12 Mayıs 2016 perşembe günü tüm gün Osmanlı Çadırında yetim sofrası kurulacak.

Hendek İHH İlçe Temsilciliği Başkanı Ali ATEŞ konuyla ilgili yaptığı açıklamada Hendekli hayırseverlerimizi, mesafeleri yok eden gönül genişlikleri sayesinde Yetim Soframıza yapacakları desteklerle dünyanın en güzel çiçekleriyle, yetim yavrularımızla buluşturmayı hedefliyoruz.
Yetim Soframız ile İHH tarafından bu yıl hayata geçirilecek ve 45 ülkede 636 proje ile 204.000’i aşkın yetim yavrumuza ulaşacak çalışmalara katkı sağlamış ve bu projelerin içinden ilçemiz adına üstlendiğimiz bir tanesini inşallah tamamlamış olacağız. 12 Mayıs Perşembe günü kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla tüm Hendeklileri katılımlarıyla ve destekleriyle kıymetlendirecekleri Osmanlı Çadırında kurulacak yetim soframıza bekliyoruz.
Yetime kefil olana Allah (C.C) da kefildir. Efendimiz (S.A.V) in bizlere anlattığı gibi yetim yavrularımızın başını okşayanlara ve buna vesile olanlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yetim bir çocuğu gönül dolusu güldürenlere, onu bağrına basıp "Bir evladım da sensin" diyenlere selam olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184