İLÇEMİZ GÜZELLİKLERİ HAK EDİYOR

Hendek Belediye başkanı İrfan Püsküllü, ilçede inşaat sektörü ile iştigal eden mimar, müteahhit ve mühendislerden oluşan sektör temsilcileri ile birlikte bir araya geldi,

İLÇEMİZ GÜZELLİKLERİ HAK EDİYOR


Hendek Belediye başkanı İrfan Püsküllü, ilçede inşaat sektörü ile iştigal eden mimar, müteahhit ve mühendislerden oluşan sektör temsilcileri ile birlikte bir araya geldi, görüş alışverişinde bulundu.
  İlçede çok güzel inşaatların yapıldığına vurgu yapan Püsküllü, “Sizlerden çok daha farklı görsellerde inşaatlar yapmanızı bekliyoruz” diyerek ilçenin bunu hak ettiğini söyledi.

Teşekkür etti

Kendilerinin kamu olarak  inşaat sektörü temsilcilerinin de bireysel  ticaret anlayışı ile ilçeye hizmet verdiklerini dile getiren Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,”İlçemize vermiş olduğunuz hizmet ilçenin görselliğine  görsellik katmaktadır.  Deprem yönetmeliğine uygun olarak yapmış olduğunuz konutlar ilçe halkını deprem fobisinden kurtarmaktadır. Bizlerde kamu olarak takibini yapmaktayız.  Sizler bir anlamda yaptığınız hizmet karşılığını parasal olarak yaparken bizlerde halkımıza ve ilçemize hizmet yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz” diyerek  inşaat sektörü temsilcilerine teşekkür etti.

Bildirim levhalarını kullanın

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhitlerin inşaat hafriyatlarının kaldırılmasında belediye olarak ekonomik katkı anlamında üzerlerine düşeni yapacaklarının altını çizen Püsküllü, “İnşaat sahalarında  bazen resmi olması gereken bildirim levhalarının bulunmadığına şahit oluyoruz. Lütfen bu eksikliği gideriniz. Kimsenin aklında soru işareti oluşturmayınız. Çalışma alanlarınızdan çıkan hafriyatlar için sizlere döküm alanını belediye olarak bizler gösteriyoruz. Belki sizler  inşaat bitiminde tekrar peyzaj düzenlemesinde kullanırız amacı ile  çıkardığınız hafriyatı inşaat yakınında  biriktiriyorsunuz ancak bunlar çirkin görüntü oluşturuyor. Bunlara dikkat etmelisiniz ve bize de yardımcı olmalısınız” dedi.

    

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2015, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184