İlkay Seçim Öncesi Bilgilendirdi

SATSO 34. Meslek Komitesinin yarın yapılacak seçimleri öncesinde Fatih Enes İlkay bilgilendirmelerde bulundu.

İlkay Seçim Öncesi Bilgilendirdi

03 Ekim 2022 Pazartesi günü sabah 09.oo - 17.oo arasında yapılacak olan Sakarya Ticaret ve Sanayi odası seçimleri yapılacak.

Değerli meslektaşlarımın teveccühleriyle müteahhitlik komitesinde 4,5 yıl boyunca görev aldım.

Gerekli eğitim,seminer,bilgilendirmeleri elimden geldiğince meslektaşlarımıza aktarmaya çalıştım.Müteahhitlerimiz ve vatandaşlarımız yararına bir çok karar alınmasına katkı sahibi olduk.

Bir çok komisyonda yer aldım.bilgi ve tecrübelerimi arttırarak Sayın Akgün Altuğ başkanlığında meslektaşlarımız adına sayısız çalışmaya katıldık.

Bu mevcut görevimi yeni dönemde Asil üye olarak Komite başkan yardımcılığı ve 2.dönem meclis üyesi olarak Sakarya Ticaret ve Sanayi odasında taçlandırmak istiyorum.

Bir çok değerli meslektaşlarımın destekleri beni onore etmiştir.Hendekli meslektaşlarımızın şehrimizin en büyük Sivil toplum kuruluşu olan Sakarya Ticaret ve sanayi odası seçimlerinde bir hendekli olarak şahsıma destek vermeleri en büyük temennimdir.

Bu sorumluluk ve bilinçle daha çok çalışacağımı belirterek yarın yapılacak olan seçimlere değerli üye meslektaşlarımızın katılımlarını rica eder saygılarımı sunarım.

Fatenil İnşaat San.Tic.Ltd.Şti

Fatih Enes İlkay

Not;
yarın yapılacak olan Satso seçimlerinde 
oy kullanacak olan ve yetki belgesini almamış olan  şirket sahibi üyelerimizin yetki belgesi alması için kaşe ve kimlikleriyle gelmeleri gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2022, 22:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184