İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Hendek İmam Hatip Ortaokulu tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile Kutlu Doğum Programı düzenlendi.

İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN KUTLU DOĞUM PROGRAMI


Hendek İmam Hatip Ortaokulu tarafından Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda düzenlenen Kutlu Doğum programına, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin, Stk Temsilcileri, Daire Müdürleri, Öğretmenler ve Vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Kuran okuma yarışması İl birincisi Enes Başterik tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Hendek İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yunus Doğan günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, Okulumuzun kuruluşunun 2. Yılından itibaren çeşitli etkinlikler planlayarak sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada Peygamber Efendimizi doğumu ile hatırlıyoruz. Kutlu doğum’un yüreklerimizi birleştirmesini ve kardeşçe yaşamamıza vesile olmasını diliyorum diye konuştu.

Konuşmaların ardından Hendek İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Havvanur Kahveci tarafından “Sen yoktun Sultanım” adlı şiir ve “Hz. Peygamber’e mektup” yarışmasında 1. olan M. Abdullah Şeşen tarafından Hz. Peygamber’e yazılan Mektup okunarak davetlilere duygu dolu anlar yaşatıldı.
Öğrencilerin gösterilerinin ardından Hendek İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan Hz. Peygamber ve Birlikte yaşama ahlakı Sinevizyon gösterisi davetliler tarafından ilgi ile izlendi.

Sinevizyon gösterisi sonrası Hendek İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri tarafından hazırlanan sırasıyla Hadis-i Şerif Orotoryo gösterisi, Damla Erin tarafından “40 yaşındasın” şiiri, Okul korosu tarafından İlahiler okunması ve Öğrenciler tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.
Öğrencilerin gösterilerinin ardından kürsüye çıkan Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu konuşmasında, çok güzel bir program oldu. Öğrencilerimizin gösterileri sayesinde hem Peygamber Efendimizi andık, hem de anladık. Minik yavrularımız bizlere Peygamberimizi anlattılar. Bu programda emeği geçen tüm Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize ve Velilerimize teşekkür ediyorum diye konuştu.

Program, Arif Türk tarafından Dua edilmesinin ardından program son buldu. Program çıkışında davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184