İnci Dostlarını Misafir Etti

Ali İnci, dost ve arkadaşları ile Hendek Aksu Mahallesindeki hanesinde bir araya geldi.

İnci Dostlarını Misafir Etti


Eski Hendek Belediye Başkanı ve 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, dost ve arkadaşları ile Hendek Aksu Mahallesindeki hanesinde bir araya geldi.

Dost ve Arkadaşları

İnci’nin davetine Eski Orman Bakanı Osman Pepe, Darülaceze Vakfı Başkanı Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Hamza Cebeci, Vuslat Vakfı Genel Sekreteri Muhammet Sarı, Gölyaka Eski Belediye Başkanı Nihat Çelik, Ankara Maltepe Camii Baş İmamı Mustafa Demir, Cevat Topkara, Ali Karakaş, Ali Coşkun, Şaban Demircan, Hamdi Gevher ve Mehmet Gevher katıldı.
Doğal güzellikler eşliğinde sohbet

Aksu Mahallesinin doğası ve doğal güzellikleri eşliğinde içilen çaylar eşliğinde yapılan sohbetlerde Ülke gündemi hakkında fikir alış-verişleri yapılırken, Siyasi isimlerin de yer aldığı sohbette Sakarya ve Hendek Siyaseti de konuşuldu.
Teşekkür ediyorum

Dost ve arkadaşları ile bir araya gelerek sohbet imkânı buldukları için mutlu olduğunu ifade eden İnci, davetini kırmayan Orman Eski Bakanı Osman Pepe, Darülaceze Vakfı Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Cebeci, Vuslat Vakfı Genel Sekreteri Muhammet Sarı, Gölyaka Eski Belediye Başkanı Nihat Çelik, Ankara Maltepe Camii Baş İmamı Mustafa Demir ile birlikte dostlarımıza ve arkadaşlarımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2020, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184