İNCİ “KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN PİŞMANIM” DEDİ Mİ?

Hendek Belediyesi’nde yapımı devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi Belediye ile vatandaşlar arasında krize neden olurken, Belediye Başkanı Ali İnci’nin, Bayraktepe’de gerçekleştirilen bir toplantıda “Projeye başladığıma pişman oldum” dediği öne sürüldü.

İNCİ “KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN PİŞMANIM” DEDİ Mİ?


Dünya Şehircilik Gün' dolayısıyla Hendek Belediyesi tarafından Bayraktepe’de gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında Kentsel Dönüşüm Projesi ve yaşanan gerginlikle görüşülürken, projenin halka tam olarak anlatılıp anlatılamadığı konusu da masaya yatırıldı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin “Ben projeyi halka iyi anlattım. Herkesin de fikrini aldım” dediği ifade edilirken, vatandaşın aksini iddia etmesinin projenin hayata geçmesinde kriz doğurduğu konuşuldu.

“Sizden vekil de olur, Bakan da”

Öte yandan Bayraktepe’de gerçekleştirilen sözkonusu toplantıda ayrıca, Belediye Başkanı Ali İnci’nin “Bu benim son dönemim. Bir daha aday olamayacağım. Bunu bilin” dediği, toplantıya katılanların da Başkan İnci’ye, “Sayın Başkanım, sizden hem milletvekili, hem de iyi bir Çevre ve Şehircilik Bakanı olur” diye espri yaptıkları, buna Ali İnci’nin gülerek sessiz kaldığı belirtildi.

Kimler katıldı?

Belediye Başkanı Ali İnci başkanlığında Bayraktepe’de gerçekleştirilen toplantıya, İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ın yanısıra, meclis üyeleri, meslek odaları temsilcileri, müteahhit firma yöneticileri ve Hendek’deki mühendislik ve mimarlık büro temsilcileri katıldı.

Aday olacak mı?

Her siyasi platformda milletvekilliğine aday olacağı konuşulan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin, 2015 genel seçimlerinde milletvekili adayı olup olmayacağı, Kentsel Dönüşüm Projesi krizinin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

(Haber Hülya Sürücü)

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2014, 13:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep Gokce
Recep Gokce - 9 yıl Önce

sayin baskan madem pismansinizda neden halkin karsisina cikamiyorsunuz bizler mahalle sakinleriyiz terorist degil derdimiz malimiza sahip cikmak elimizden alinmasina engel olmak verenler bizi baglaniyor hayrini gorun ama bize dokunmayin sizlerin gibi bizim malimiz mulkumuz cok yok tekderdimiz elimizdekini birilerinin rant elde etmesi ugruna kaybetmemek saygilarimla artik mahallenin sesini duyun.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184