İNCİ MBD’Yİ ZİYARET ETTİ

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliğini ziyaret etti.

İNCİ MBD’Yİ ZİYARET ETTİ


25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci Referandum çalışmaları kapsamında beraberinde Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Erci ve Teşkilat üyeleri ile birlikte Hendek Ticaret Merkezinde bulunan Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliğini ziyaret etti.
MBD Hendek Temsilciliği Başkanı Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu, Yönetim Kurulu ve Gençlik Teşkilatının tam kadro katıldığı toplantıda İnci gündeme dair açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz süreci hakkında bilgiler veren inci daha sonra Referandum ile ilgili konuştu.

Yeni Anayasanın yeni bir dönemin başlangıcı olacağını söyleyen İnci, Parlamenter sistemin bu Millete uymadığını ve geçmişte yaşanan sorunları dile getirerek 16 Nisan’da yeni sisteme EVET diyerek Ülkemize yolunu açarak hizmet edeceğiz diye konuştu.
Ziyaret sırasında Hendek Temsilciliğinin yaptığı projeler hakkında da bilgiler alan İnci Dernek Yönetimi ve üyelerini çalışmalarından dolayı tebrik ederek bundan sonraki çalışmalarda üzerine düşen görevi yapacağını sözlerine ekledi.
MBD Hendek Temsilciliği Yönetimi nazik ziyaretlerinden dolayı 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci’ye teşekkür ederek günün anısına kendilerine üzerinde MBD’nin ambleminin bulunduğu porselen şilt hediye edildi.


Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184