İnfaz Koruma Memurlarının Dikkati Hırsızları Yakalattı

Hendek’te hırsızlık yapan 2 kişi Cezaevi İnfaz Koruma Memurlarının dikkati sayesinde yakalandı.

İnfaz Koruma Memurlarının Dikkati Hırsızları Yakalattı


İlçemizde hırsızlık yaptığı gerekçesi ile aranan şahıslar Hendek Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu İnfaz Koruma Memurlarının dikkatleri sayesinde yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, İlçemizin farklı yerlerinde park halindeki binek otolardan 6 adet akü ve bir petrol istasyonundan 1 adet 25 litrelik sabun dolu bidon hırsızlığı gerçekleştirildiği ve şahısların 28... plakalı bir araç ile suçu gerçekleştirdiğinin tespit edilmesinin ardından aranan şahıslar Hendek Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu İnfaz Koruma Memurlarının dikkatleri sayesinde yakalandı.

İnfaz Koruma Memurlarının dikkatleri sayesinde aranan aracın Cezaevi bölgesinde bulunduğunun bildirilmesi üzerine yapılan ihbarlar ile olay yerine gelen Jandarma ve Polis ekipleri aranan araç ile birlikte kaçmaya çalışan B.G. (23) ve M.Ö. (23) isimli şahısları yakaladı.

Yapılan soruşturmaların ardından şahısların çaldıkları aküleri Akyazı İlçesinde bulunan bir hurdacıya sattıkları öğrenilirken araç içerisinde yapılan aramalarda da petrolden çalınan sabun bidonu ele geçirildi.

Tahkikatların ardından Hakim karşısına çıkartılan 2 şüpheli olayla ilgili olarak çıkarıldıkları Mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli Cezaevine teslim edildi.

Tutuklanarak cezaevine gönderilen şahısların İlçemize İstanbul’dan gelerek hırsızlık yaptıkları öğrenilirken, çalıntı aküleri satın alan hurdacıya da çalıntı mal satın almaktan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2019, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184