İrfan Püsküllü Hendekli Muhtarlarla Yemekte Bir Araya Geldi

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü 31 Mart Yerel seçimleri sonrası yeni ve yeniden seçilen 92 mahalle muhtarıyla istişare ve tanışma toplantısında bir araya geldi.

İrfan Püsküllü Hendekli Muhtarlarla Yemekte Bir Araya Geldi

Hendek Gençlik Merkezi (HGM) Armoni Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıda Hendek’e hizmet için birlik mesajı verildi.

İstişare Ve Tanışma

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü seçim sonrasında seçilerek göreve gelen muhtarlarla bir araya geldi. Hendek Gençlik Merkezi (HGM) Armoni Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıya Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’nün yanı AK Parti önceki dönem Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları katıldı.

Başkan İrfan Püsküllü: Muhtarlıkla İlgili Müdür Benim

Hendek’te seçilerek göreve başlayan tüm muhtarlara yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü yaptığı konuşmada, “Önceki dönemlerde görev yapmış olan muhtarlarımız ve yeni seçilen muhtarlarımız bu görevleri birlik ve beraberlik içerisinde icra edecekler.

Rabbim hepimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bizlerde yapacağımız hizmetlerle sizleri yalancı durumuna düşürmeyeceğiz. Söz verip yapamadıklarımızı anlatacağız.

Sizlerle vatandaşlarımızı karşı karşıya getirmeyeceğiz. Vatandaşlarımıza karşı siz kıymetli muhtarlarımızı mahcup etmeyeceğiz. Sizlerle beraber güzel bir aile olarak problemlerimizi kendi içimizde çözeceğiz. Bizim muhatabımız derneğimiz ve muhtarlarımız.

Mahallelerdeki muhataplarımız sizlersiniz. Mahallelere yapılacak tüm hizmetlerden sizlerin haberi olacak. Her kim hendek için bir çivi çaktıysa Allah razı olsun. Mahallelerimizde yaşam standartlarını ne kadar yükseltebiliriz bunları düşüneceğiz. Bir problem olduğunda, sıkıntımız olduğunda birlikte çözeceğiz. Belediyenin Muhtarlıkla ilgili müdürü benim. Mahallelerimiz adına olmazsa olmazlarımızı konuşacağız.

Birinci önceliklerimizden başlayacağız. 92 mahallemize adaletli ve eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. Rabbim birlikte güzel hizmetler etmeyi nasip etsin. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu. Program sonunda Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve muhtarlar günün anısına hatıra fotoğrafı çekildiler ve program son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184