İrfan Püsküllü’den Ramazan Bayramı Mesajı

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayarak tüm hemşehrilerimizin ve Türk İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

İrfan Püsküllü’den Ramazan Bayramı Mesajı

Birlik Ve Beraberlik

Başkan İrfan Püsküllü mesajında; “11 ayın sultanı Ramazan ayına veda ederken, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için birer vesile, eşsiz bir fırsattır. Bir mübarek Ramazan ayını daha geride bırakarak, bayramı idrak etmekte, bu güzel günlerin feyz, rahmet ve bereketinde bulunmaktayız.

Bayramlar, sevgi ve hoşgörünün yaşandığı, huzur ve paylaşımın en çok hissedildiği, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Bayramlar, birliğimizin ve kardeşliğimizin daha da güçlenmesi için önemli bir fırsattır.

Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin en güzel şekilde sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun perçinlendiği müstesna günlerden olan bayramlar, sıla-i rahim açısından da özel günlerdir. Bizler de bu günlerin önemini bilerek, birbirimize olan sevgi ve saygımızı her zaman korumalıyız” dedi.

Barış Ve Kardeşlik

Ramazan Bayramı’nın güzel Hendek’imiz başta olmak üzere ülkemizde ve bütün dünyada barış ve kardeşlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü sözlerine şöyle devam etti, “Bayramlar, bu ortamın vuku bulması için önemli zeminlerdir.

Allah hepimize bayramların faziletinden nasiplenmeyi, bayramı bayram tadında geçirmeyi nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm Hendekli hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184