İŞ DÜNYASI VE SİYASİLER BU İFTARDA BULUŞTU

Hendek’te faaliyet gösteren Baha İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır Çamlıca Mahallesinde bulunan Baha İnşaat’ın işletmeciliğini yaptığı taş ocağında Protokol, Personel, İş Çevresi ve Dostları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

İŞ DÜNYASI  VE SİYASİLER BU İFTARDA BULUŞTU


İftar programına MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Kooperatif Başkanları, Oda Başkanları, eski DSP İlçe Başkanı Ramazan Öge, Muhtarlar,
Baha İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri, İşadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Eski Milletvekili Ali İnci iftar öncesi selamlayarak başka bir iftar programına katılmak üzere ayrıldı.

Çamlıca mahallesinde Keremali’nin eteklerinde Doğa’nın içerisinde bir arada iftarlarını açan davetliler içilen çaylar eşliğinde sohbet ederek geceyi sonlandırdı.

Gecenin sonunda Baha İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüdaverdi Bahadır, davete gelen herkese teşekkür ederek tek tek yolcu etti.











Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2017, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184