İŞADAMI SERBEST 22 KAMU GÖREVLİSİ AÇIĞA ALINDI

Hendek FETÖ/PDY soruşturmasında bir İşadamı serbest kalırken, aralarında Doktor, Öğretmen ve Hemşirelerin bulunduğu 22 Kamu görevlisi açığa alındı.

İŞADAMI SERBEST 22 KAMU GÖREVLİSİ AÇIĞA ALINDI


Hendek’te Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltında olan bir İşadamı serbest kalırken, aralarında Doktor, Öğretmen ve Hemşirelerin de bulunduğu 22 Kamu görevlisi görevden alındı.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz Cuma günü gözaltına alınan Hendekli İşadamı A.A. Sakarya’da çıkarıldığı Cumhuriyet Savcılığındaki sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Diğer yandan Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 18 Öğretmen, Hendek Devlet Hastanesinde geçici görevde bulunan bir Doktor, bir Hemşire ve iki Sağlık Personeli görevinden alındı.

Daha önce soruşturma kapsamında 27 Öğretmen’in görevden alınması ile birlikte görevden alınan Öğretmenlerin sayısı 45 oldu.

Edinilen bilgilere göre soruşturmaların daha da derinleştirileceği ve Milli Eğitimde bu sayının artabileceği gelen bilgiler arasında.


Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2016, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184