İşgörür Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hendek’te Ülkücü Camianın sevilen isimlerinden ve MHP kurucu üyelerinden olan Cemalettin İşgörür vefat etti.

İşgörür Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ülkücü Camianın sevilen isimlerinden olan Cemalettin İşgörür’ün cenazesi Köprübaşı Mahallesinde ki hanesinde helallik alınmasının ardından Hendek aile kabristanlığında toprağa verildi.

İşgörür’ün cenazesine Ülkücü Camianın yanı sıra MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Yönetim Kurulu üyeleri, MHP'nin eski İl Başkanlarından Muharrem Bülbül, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Öztürk, Sedat Martin, Partililer, sevenleri ve yakınları katılarak taziyelerini ilettiler.

TBMM'de bütçe görüşmelerinde olan ve cenazeye katılamayan MHP Grup Başkan Vekili Muhammet Levent Bülbül yayınladığı taziye mesajında "Hendek'ten partili büyüğümüz Sayın Cemalettin İŞGÖRÜR vefat etmiştir. Cemalettin amcamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadeleri yer aldı.

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında olan ve cenazeye katılamayan Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'da yayınladığı mesajında "Cemalettin amcamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184