İSKEFİYELİ İDDİALARA CEVAP VERDİ

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli, Basın yoluyla yapılan iddialara cevap verdi.

İSKEFİYELİ İDDİALARA CEVAP VERDİ


Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, son günlerde Basında yer alan haberler ile ilgili Basın açıklaması düzenledi.

İskefiyeli açıklamasında, 31 Mart günü yapılan Genel Kurul sonrası Hendek Muhtarlar Derneğinin 1 tane Başkanı değil, 91 tane Başkanı diye söyledim ve bugün yine aynısını söylüyorum. Son günlerde bazı Basın organlarında yer alan “Muhtarlar Derneğinde yaprak dökümü başladı” şeklindeki ifadeler tamamen asılsızdır diye konuştu.
Değil Başkanlıktan, Muhtarlıktan bile istifa ederim

İskefiyeli, Dernekler Kanununda kişilerin Derneğe girme ve çıkma hakları yasalar ile belirlidir. Kişiler istediği zaman üye olabilir, istediği zaman üyelikten çıkabilir. Fakat iddiada bulunan Muhtar arkadaşımız S.U., Muhtarlar Dernek Başkanı bizlere taraflı davranıyor, oy verenlere ayrı vermeyenlere ayrı davranıyor gibi açıklamaları var.

Buradan iddia ediyorum ki, bu Muhtar arkadaşımız S.U. haricinde 90 Muhtarın içerisinde başka bir arkadaşımız “S.U. doğru söylüyor, bu doğrudur. Dernek Başkanı aynen bu şekilde davranıyor diyerek tasdikleyen bir arkadaşımız olursa”, açık ve net söylüyorum bırakın Hendek Muhtarlar Derneğini, Hendek Yenimahalle Muhtarlığını bile bırakırım diye konuştu.

Hendek Muhtarlar Derneği 91 kardeşten oluşur

Hendek Muhtarlar Derneğinin Fikri Konuk zamanında kurulduğunu dile getiren İskefiyeli, ardından Hüseyin Baylan uzun yıllar burada Dernek Başkanlığı yaptı, bugün ise İsmet İskefiyeli yapıyor. Yarın Ahmet yapacaktır, öteki gün Mehmet yapacaktır. Hendek Muhtarlar Derneği hiç kimsenin babasının çiftliği değildir. Buraya gelen insan 91 kişinin hak ve hukukunu koruyabilmek için Kurum ve Kuruluşlarla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıdır diye konuştu.
İddiaları belgeleri ile ispatladı

3 ay geçmesine rağmen istifalarımız kabul edilmedi, program ve yemeklere çağırılmadık diyen arkadaşlarımız ile ilgili tüm bilgiler burada diye konuşan İskefiyeli, İstifalarımızı kabul edilmedi diyen S.U. isimli arkadaşımızın istifa dilekçesi 05.05.2015 tarihinde geldi buyurun belgesi. Ardından 13.05.2015 günü Hendek Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu toplandı ve S.U. arkadaşımızın istifası kabul edildi, 14.05.2015 günü kendisine iadeli taahhütlü tebligat ile gönderildi. Yapılan tüm işlemler Yönetim Kurulu Karar Defterimizde de tarihi tarihine yazılıdır diyerek iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi.


Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli, bizler Muhtarlar olarak 78bin kişiyi temsil ediyoruz. Bizler Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Belediye Başkanlığı’nın arkasından gelen 3. Büyük Sivil Toplum Kuruluşuyuz ve bunun bilincinde hizmet vermek için mücadele ediyoruz.

Kırgınlıklar ve yanlışlıklar her Ailede olabilir ama bunları Aile içerisinde çözmek gerekir. Biz herkese eşit mesafede yaklaşmaya gayret gösteriyoruz diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 13:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 9 yıl Önce

adam gibi adam i̇smet iskefiyeli

Seymen uzun
Seymen uzun - 9 yıl Önce

Seymen Ali Uzun ·
Sakarya hendek bolge birlik tur.'Da BAŞKAN

Bu basın acıklamasına,taşıdığım konum dolayısıyla görsel medya üzerinden yanıt vermeyecektim ama,
şahsıma atfen yapılan eleştiriler beni buna mecbur kıldı.''ŞIMARIK ÇOCUĞUN'' Yanıtı ; Sen dernek başkanı seçildiğin gün den, bir hafta sonra Hendek meydanın da,''seymen uzun bana oy vermedi,o bizden değildir'' Diye esnaf arkadaşlara söyledin..Ve yirmi senelik daha fazla da olabilir bir bir yöneticiye ,yukarı çalıca muhtarı ''KADİR YAĞLI,Bana oy verdiğini, ispat etti.'' ''SEYMEN UZUN bize oy vermedi, O bizden değildir.'' Bir dernek başkanın böyle bir yaklaşımı olabilirmi? Bu nasıl dernek başkanlığıdır.!? Şahsıma gelince; on yedi yıldır kooperatif başkanlığı aynı zaman da Üst Birlik ikinci Başkanıyım ,on iki yıldır şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesiyim, ve ayrıca ikinci dönem muhtarlığım devam etmektedir. Sen daha, yeni başlamadan çuvalladın. Beni Hendek tanır nasıl bir karek dere sahip olduğumu iyi bilir. Başkanlığını yaptığın Muhtarlar Derneğini de artık tanımam mümkün değildir.

Engin Mutluoğlu
Engin Mutluoğlu - 9 yıl Önce

Muhtarım bunlardan önce birde şu yeni mahalledeki telefon vericisini kaldırsan nekadar mutlu edecek bizi anlatamam....

başpınarlı
başpınarlı - 9 yıl Önce

Yillarin baspinarlisi olarak ismet baskanin hizmetlerini takdirle takip ediyorum..yakisir buyuk baskan..

farozlu
farozlu - 9 yıl Önce

senı nasıl tanıllarını ben cok ıyı bılıyorum alı incının yalakası seymen alııı uzuuun

herif
herif - 9 yıl Önce

memleket adama benzeyen .... dolu adam gıbı adam ismet başkan

sera golunden
sera golunden - 9 yıl Önce

bi̇zi̇ kolay lokma sananlar varmi̇ş bi̇z adamin mi̇desi̇nde durur bogazina devlet kurariz adam gi̇bi̇ adam i̇smet başkan

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184