İşte Babaoğlu Farkı; Hendek’te Etkinlik Yağmuru

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, 27 Mart Çarşamba günü ‘12. Çocuk Şenliği’ için tüm çocukları belediye otoparkına davet ederken, aynı gün saat 16.00’da ise Aşkı Ala’da ‘Hayati İnanç ile Ramazan Sohbetleri’ programı düzenlenecek. Akşamda ‘Hendek İftarı’ için belediye otoparkında iftar sofraları kurulacak.

İşte Babaoğlu Farkı; Hendek’te Etkinlik Yağmuru

Hendek’te Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 27 Mart Çarşamba günü iki büyük etkinlik ile büyük Hendek iftarı yapılacak.

12. Çocuk Şenliği

Tüm çocuklara seslenen Başkan Babaoğlu, “Sizler için güzel ve eğlenceli bir gün daha hazırladık. Çarşamba günü otoparkta buluşuyoruz” dedi.

Belediye otopark alanında saat 14.00’dan 21.00’a kadar sürecek şenlikte çocukları bekleyen sürprizler şöyle: Hacivat-Karagöz oyunu, Palyaço gösterisi, oyun grupları, müzik şöleni, sürpriz hediyeler, pamuk şekeri ve patlamış mısır stantları.

Hayati İnanç İle Ramazan Sohbeti

Günün ikinci etkinliğinde ise TRT’nin ünlü program yapımcısı ve sunucusu Hayati İnanç, vatandaşlarla buluşacak. Aşkı Ala Düğün Salonu’nda yapılacak ‘Hayati İnanç İle Ramazan Sohbetleri’ programı saat 16.00’da başlayacak.

Büyük Hendek İftarı

Otopark alanında akşam ise iftar sofraları kurulacak. Başkan Babaoğlu, “Etkinlikle ve iftar programına tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

Hendek’te Bu Çarşamba Çok Özel, Çok Farklı Geçecek

Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nun 27 Mart Çarşamba günü herkese özel kılacak etkinlik ve program günü ilan etti.

27 Mart Çarşamba günü Hendek

ÇOCUK ŞENLİĞİ

HAYATİ İNANÇ İLE RAMAZAN SOHBETLERİ

BÜYÜK HENDEK İFTARI

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı
Hacı - 1 ay Önce

Bu iftar paralarını kendi cebinden ödüyorsa Allah razı olsun sevabı vardur yok eğer bşzim ödediğimiz vergilerden toplanan paralarsa yapuyırsa büyük bir kul hakkı vardır kendi namına bir kuruş ble olsa helal etmiyırum zehir zıkkım olsun

Haydarlar
Haydarlar - 1 ay Önce

Başkan çay kenarında yürüyüş yap tavsiye ederim. Yukarısı farklı dünya aşağısı farklı dünya şu anda sizin yarattığınız farklı bir dünya ama sonucu evlerinde oturan ve gören insanlar belirleyecek. Ye babam ye diyenler değil

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184