İtfaiye Binası Müfreze Olarak Kalsın

Vatandaşlar Hendek’te İtfaiye binasının müfreze olarak devam etmesini talep ediyor.

İtfaiye Binası Müfreze Olarak Kalsın

Hendek Yenimahalle Servetiye Caddesinde yapımı devam eden yeni İtfaiye binasının tamamlanmasının ardından Vatandaşlar şu an mevcut İtfaiye binasının Müfreze olarak hizmet vermeye devam etmesini istiyor.

Osman Yılmaz Caddesi üzerinde bulunan Hendek İtfaiye Grup Amirliğinin yeni binaya taşınmasının ardından Vatandaşlar mevcut İtfaiye binasının Müfreze olarak kullanılmasını talep ettiler.

Müfreze olarak devam etsin

Vatandaşlar Yenimahalle’de yapılan İtfaiye binasının Kuzey ve Doğu Mahallelerine çok uzak kaldığını belirterek, Doğu ve Kuzey Mahallelerimiz herhangi bir Yangın olması durumunda Yenimahalle’den müdahale etme süresi uzayacak. Bu nedenle Kuzey ve Doğu Mahallelerimize daha yakın ve ulaşılabilir olan şu an ki mevcut İtfaiye binasının Müfreze olarak kalmasını istiyoruz. Yetkililerin bu sesimize kulak vereceğini ve gereken çalışmaları yapacaklarına inanıyoruz İfadelerine yer verdiler.

Yoğun talep

Mahalle Muhtarları da Vatandaşlardan yoğun talep geldiğini ve İtfaiye binasının Müfreze olarak hizmet vermeye devam etmesi gerektiğini dile getirerek kısa süre önce Kuzey ve Doğu Mahallelerimize daha yakın ve ulaşılabilir noktada 112 Sağlık İstasyonunun yapımına başlandı. Kuzey ve doğu mahallelerimiz 112 Sağlık istasyonundan faydalanabileceği gibi şu an Osman Yılmaz Caddesi üzerinde bulunan İtfaiye binasının yeni yerine taşınmasının ardından Müfreze olarak hizmet vermeye devam etmesini diliyoruz. En azından bir İtfaiye aracı dahi olsa bu bölgede kalmasını talep ediyoruz. Bu konuda Yetkililerin gerekli hassasiyeti göstereceklerine inancımız tamdır ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184