İtfaiye İnşaatı Neden Durdu

Hendek’te yapımı devam eden İtfaiye binasının inşaatında uzun zamandır çalışmaların yapılmaması dikkatlerden kaçmazken İnşaatın yapımının neden durduğu merak konusu oldu.

İtfaiye İnşaatı Neden Durdu

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında temel atma töreni yapılan Yenimahalle Servetiye Caddesi üzerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 bin 600 metrekare alan üzerinde hayat bulacak İtfaiye Binasının kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağının müjdesi verilmişti. İtfaiye binasında çalışmalar uzun zamandır durması kafaları karıştırdı.

Vatandaşlar böylesi güzel bir hizmetin neden durduğunu merak ettiklerini dile getirirken bir an önce çalışmaların yeniden başlamasını ve Modern İtfaiye binasının hizmete açılmasını beklediklerini ifade ettiler.

Modern İtfaiye Binası

Modern ve en yeni teknolojiler ile donatılacak olan İtfaiye hizmet binası 2 bin 600 metrekarelik alanda hayata geçirilmeyi bekliyor. 8 araçlık garaj bulunacak olan İtfaiye binasında idari odalar, spor salonu, eğitim salonu, yatakhanelerden oluşan kompleks bir yapı olacak. Hendek itfaiyesi 22 personel ile hizmet verecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184