İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu

Hendek'te yağmursuyu kanalına düşen yavru kedi İtfaiye tarafından kurtarıldı.

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu



Hendek Cumhuriyet alanında öğle saatlerinde yağmur suyu kanalından gelen kedi seslerini duyan Vatandaşlar durumu Hendek İtfaiyesine bildirerek yardım istedi.

Kısa süre içerisinde olay yerine gelen Hendek İtfaiyesi ekipleri yağmur suyu kanalının kapağını makineler yardımı ile kaldırarak yavru kediye ulaşmaya çalıştı.

Çalışmalar esnasında makinelerin seslerinden ürken yavru kedi kapağın kaldırılmasının ardından yağmur suyu kanalına doğru kaçarak saklandı.

Saklanan yavru kediye ulaşmak isteyen İtfaiye ekipleri bir marketten süt alarak yavru kedinin süte gelmesi için beklemeye başlarken, bu esnada da cep telefonları yardımıyla kedi sesleri açarak yavru kedinin gelmesini bekledi.

Beklemede olan İtfaiye ekipleri bir süre sonra kanal girişine gelen yavru kediyi bulunduğu yerde yakaladı. Yavru kedinin herhangi bir problem yaşamadığının anlaşılması sonrası yavru kedi doğal hayatına salındı.

Çevrede toplanan meraklı Vatandaşlar İtfaiye ekiplerinin çabası ile yavru kedinin kurtarılması sonucu İtfaiye ekiplerine teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2019, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184