KABRİSTANLIK ALLAH'A EMANET

Hendek Aile kabristanlığında yıkılan ağaçlar mezarların üzerinde duruyor.

KABRİSTANLIK ALLAH'A EMANET


Şehir dışından gelip Aile kabristanlığını ziyaret eden Vatandaşlar mezarlarının başına geldiğinde Aile mezarlığının üzerine yıkılan çam ağaçlarıyla karşılaştı.

Başka mezarlarında aynı durumda olduğunu görerek Mezarlık görevlisine durumu bildiren Vatandaş, görevli odasının tam karşısındaki bölümde yıkılan Ağaçlardan haberinin olmadığını söylemesi üzerine Vatandaş yıkılan ağaçların yerini gösterdi.
Mezarlıktaki görevlinin yarın sabah ağacı kaldıracağını belirtmesi üzerine evine dönen Vatandaş ertesi gün tekrar Aile kabristanlığını ziyarete gittiğinde aynı manzarayı görünce daha yetkili biriyle telefonda görüştüğünü belirtti.

Vatandaş görüştüğü yetkilinin kar kalktığı zaman gerekli işlemlerin yapılacağını dile getirdi. Hendek merkezden kar kalkalı 4-5 gün oldu. Karın kalktığından haberi olmayan yetkililerin kabristanlığın içindeki sorunlardan haberdar olmamasınada şaşırmamalı diyerek tepkisini dile getirdi.
Temizlik İmandandır diyen Vatandaş, ağacı kendisinin kesmek istediğini yetkililere söylese de yetkililerin buna müsaade etmediğini söyledi. Ancak kendileri de bir çalışma göstermedi diyerek yetkilileri bu gibi hassas konularda daha dikkatli olmaya davet etti.


Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184