KALDIRIM YOK, KÖPRÜDE KORKULUK EKSİK

Hendek Başpınar mahallesi Mustafa Asım İlkokulu yanında bulunan sokakta kaldırımın olmaması ve Turanlar mahallesi girişinde bulunan köprünün korkuluklarının eksik olması mahalleliyi tedirgin ediyor.

KALDIRIM YOK, KÖPRÜDE KORKULUK EKSİK


Geçtiğimiz yıl aynı bölge ile ilgili Köprü korkuluklarının olmaması ve kaldırımın yapılması ile ilgili haberimize yetkililer duyarsız kaldı.

Vatandaşlar Prestij projelerde boy gösteren yetkililerin çocukları tehlikeye düşürecek sorunlarla ilgili çalışmaların da Eğitim-Öğretim yılı başlangıcı öncesi yapılmasını istediler.

Eğitim-Öğretim yılının başlamasına kısa süre kalmasına rağmen Okul yolunda kaldırımın olmaması ise öğrenciler için tehlike oluşturuyor. Kaldırımın olmamasının yanı sıra sokakta yama asfalt çalışması ise tamamlanmayarak yarım bırakılmış.

Çocukların okula gidiş gelişlerde kullandığı köprünün onarılmasını ve Okul yolunda kaldırımın olmasını isteyen mahalle sakinleri “korkuluklar korku saçıyor. Ayrıca köprü çıkışından okula kadar olan bölümde kaldırım olmamasından dolayı çocuklar yol üzerinden gitmek zorunda kalıyor. Yetkililer olası bir talihsizlik yaşanmadan gereken tedbirleri alsın istiyoruz” ifadelerine yer verdiler.


Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2015, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184