Kandilimiz Mübarek Olsun

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kandilimiz Mübarek Olsun

Başkan Babaoğlu mesajında, “Hep birlikte on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının gelişini müjdeleyen Berat Kandil’ine bir kez daha ulaşabilmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Hoş Geldin Ya Şehr-İ Ramazan

Rahmet, mağfiret ve bağışlama ayı olan Ramazan ayının habercisi olarak bilinen Berat Kandil’ine ulaşabilmenin vermiş olduğu mutluluğu dile getiren Başkan Babaoğlu, “Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi olan yüce Allah’a sığınarak günahlarından arındıkları, yaptıkları hataların bağışlanmasını diledikleri, manevi olarak huzurla doldukları kutsal gece hepimiz için bir fırsat.

Bu geceyi idrak eden herkes Peygamber Efendimizin, ‘Allah’ım! Azabından affına, gazabından rızana sığınıyorum...’ sözünün özüne yönelmelidir. Bu duygu ve düşüncelerimle hemşehrilerimin ve tüm Türk-İslam Aleminin Berat Kandilini tebrik ediyorum, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek Ramazan-ı Şerife kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ercan EKSİLMEZ
Ercan EKSİLMEZ - 2 yıl Önce

Sizinde kandiliniz mübarek olsun Başkanım İslama ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184