Karadeniz Havalisi Basınla Buluştu

Yenilenen Karadeniz Havalisi Dernek Yönetimi Hendekli Basın Mensupları ile bir araya geldi.

Karadeniz Havalisi Basınla Buluştu

Hendek Karadeniz Havalisi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi Hendekli Gazetecileri misafir etti.

Başkan Erol Çetinkala ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda yenilenen Yönetim Hendekli Basın mensupları ile tanışma fırsatı bulurken, Çetinkala ve ekibi gerçekleştirecekleri proje ve etkinlikler konusunda Basın mensupları ile fikir alış verişlerinde bulundular.

Festival hazırlıkları başlıyor

Yönetim Kurulu görev dağılımlarını gerçekleştirdiklerini belirten Çetinkala, öncelikli olarak Geleneksel hale getirilen Karadeniz Kültür, Sanat ve Yöresel Ürünler Festivali hazırlıklarına başlayacaklarını belirtti.

Festivali Hendekli Esnaflarımızla yapacağız

Geçmiş etkinliklerde meydana gelen eksiklikler ve aksaklıkların yaşanmaması için herşeyi ince elediklerini belirten Çetinkala, atacağımız her adımı Yönetim Kurulumuzda istişare ederek ortak karar ile yapacağız. Festivalimizi de Hendekli Esnaflarımızla gerçekleştireceğiz ifadelerine yer verdi.

Yönetim olarak iddialıyız

Yenilenen Yönetim Kurulu ile iddialı olduklarını ve kendilerinden çok söz ettireceklerini belirten Çetinkala, devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak adına biz Yönetimizi geniş tuttuk. Hep birlikte ortak olarak alacağımız kararlar ile İlçemizde Karadeniz Kültürünü daha ileriye taşıyabilmek için çaba göstereceğiz ifadelerine yer verdi.

Herkese kapımız açık

Karadenizlilerin yoğun olarak yaşadığı bir bölge olan İlçemizde kapımız herkese açık diyen Çetinkala, İlçemizde bulunan diğer hemşeri derneklerimizle de istişareler ile daha iyi kurarak Karadeniz Kültürüne, Örf, Adet, Gelenek ve Göreneklerimize hep birlikte sahip çıkarak gelecek nesillerimize de bu Kültürü aşılamak istiyoruz ifadelerine yer verdi.

İçilen çaylar ve ikramlar eşliğinde son et ortamında gerçekleşen toplantıda İlçe gündem konuları ve Kültürel çalışmalar hakkında fikir alış verişleri yapılmasının ardından program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184