Karadeniz Havalisi Muhtarları Ziyaret Etti

Karadeniz Havalisi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, Tüm Hendek Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Karadeniz Havalisi Muhtarları Ziyaret Etti

Karadeniz Havalisi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Mehmet Paslı, Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları ile birlikte He Tüm Hendek Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Dernek Yönetimleri tanıştı

Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Kurtul, Özgür Birinci, Kadın Kolları Başkanı Meryem Akyüz ve Zehra Tutkun ile Muhtarları tanıştıran Dernek Başkanı Mehmet Paslı, Derneğin kuruluşu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Derneğin 1998 yılında kurulduğunu belirten Paslı, dernek binasının faaliyete geçtiğini ve amaçlarının Karadeniz Kültürü, Gelenek, Örf ve Adetlerimizi, Yemeklerimizi, Folklorümüzü yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak olduğunu ifade etti.

Çalışmalarınızda başarılar

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Derneğimizi ziyaretinizden onur duyduk, teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince destekçiniz olmaya çalışırız, çalışmalarınızda da başarılar diliyoruz ifadelerine yer verdi.

Ziyaret her iki Derneğin Yönetim Kurullarının toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve karşılıklı iyi niyet söylemleri sonrası sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184