Karadenizliler Çiğdem Yaylasında Buluştu

Çiğdem Yayla Şenliği yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Karadenizliler Çiğdem Yaylasında Buluştu

Bayram tatilini fırsat bilen Karadenizliler Çiğdem Yayla Şenliğinde buluştu.

Hendek Belediyesi ve Akyazı Belediyesi katkıları ile Hendek Genç Karadenizliler Derneği öncülüğünde Kurban Bayramının 2. 3. ve 4. gününde düzenlenen Çiğdem Yayla Şenliğine Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Meclis Üyeleri Hızır Çağrı Güngör, Ayhan Güreli,  Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Der, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Ülkü Ocakları başkanı Sıtkı Yaz, Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, BBP Akyazı İlçe başkanı Haim Yolcu, Ak Parti Eski İlçe Başkanı A.Kemal Sofu, Muhtarlar, Siyasi partilerin yöneticileri,  Dikmen, Aksu, Göksu, Yeni Yayla, Kurtuluş ve Dokurcun Madenler mahallesi  halkı ve Hendek ilçesi ve diğer İl ve İlçelerden gelen çok sayıda misafir katıldı.

Çiğdem Yayla şenliğine Katkısı olanlara Hendek Genç Karadenizliler Derneği tarafından plaket taktim edildi.

Hendek Belediyesi ve Akyazı Belediyesi ve sponsorların katkıları ile sunuculuğunu Gönül Dostu Remzi Armağan’ın yaptığı Çiğdem Yayla Şenliği 3 gün 2 gece sürerken Şenlikte bir çok Yöresel Karadenizli sanatçılar sahne aldı.

Çiğdem Yayla Şenliğinde sahne alan Sanatçılar Meryem Akyüz, Onay Şahin, Mustafa Bayraktar, Osman Bayraktar, İsmail Güler, Ramazan Kuzu, Onur Özkan, Piyanist Emre Alay, Emirhan Usta, Erdi Çetinkala Gökhan Kaya Nafi Öner, Rüştü Çavuş, Mert Der, İslam Ökten, Onur Der, Berat Civelek, Mert Mert, Ramazan Beşel, Salih Güney, Emre Güney, Davul Zurna Nuri Becit ve Ekibi aldı.

Yağışlı havaya rağmen gönüllerince eğlendiler

Hendek Genç Karadenizliler Dernek Başkanı Ahmet Der, Şenliğe katılan misafirlere hitaben yaptığı konuşmada, yağmur yağışı ve soğuk havaya rağmen şenliğimiz çok güzel oldu. Hiçbir olumsuzluk olmadı.

Şenliğimizde emeği geçen başta Hendek Belediyemiz ve Akyazı Belediyemiz olmak üzere, güvenliğimizi sağlayan Jandarma ekiplerinize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Seneye görüşmek üzere ifadelerine yer verdi.

Çiğdem Yayla şenliğine katılan misafirler 3 gün 2 gece boyunca gönüllerince eğlenerek doğal güzellikler eşliğinde piknik tadında stres atarak tatilin de tadını çıkardılar.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2022, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184