Karantinadan Kaçıp Pazara Gittiler

Bunun Adı Sorumsuzluk HES kodu uygulamalarının ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Karantinadan Kaçıp Pazara Gittiler

Polis, Jandarma ve Belediye Zabıta ekipleri tarafından yapılan iki Haftadır yapılan HES kodu sorgulamasının ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı.

Karantinada değil sokakta

Polis, Jandarma ve Zabıta ekipleri tarafından iki haftadır yapılan Hendek Kapalı Pazar yeri girişlerinde yapılan kontroller sırasında karantinada olması gereken yaklaşık 24 korona hastasının HES kodu sorgulamalarında karantinada olmaları gerekirken dışarıya çıktıkları ve yapılan sorgulamalarda yakalandıkları öğrenildi.

Filyasyon ekipleri

Yapılan uygulamalarda karantina ihlali yapan şahıslar için filyasyon ekiplerine haber verilirken, ekipler tarafından şahısların tekrar karantina bölgelerine götürülerek karantina yerlerine alındığı öğrenildi.

Bu şekilde daha çok evde kalırız

Yapılan kontrollerde karantinada olması gereken korona hastalarnın karantina bölgelerini terk ederek pazara gelmelerini sorumsuzluk olarak nitelendiren Vatandaşlar, bu şekilde biz daha çok evde kalırız. Böyle yaparak diğer insanların haklarına giriyorlar.

 Herkesin kurallara uyması gerekiyor ifadelerine yer verirken, karantina bölgelerini terk ederek dışarıya çıkan şahıslara gerekli cezai işlemlerin yapıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2021, 11:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kenan
Kenan - 3 yıl Önce

bunlara ağır ceza verilmemesi nasıl bı ahmaklık dır cezasız kalmamalı en ağır ceza verilmeli şerefsizlere................................

Osman
Osman - 3 yıl Önce

Peki vefa hattı geliyor mu karantina da hayır o zaman sorumsuzlukluk kimin düşündürür

Necmi
Necmi - 3 yıl Önce

Peki 2 hafta önceye kadar, 08-00 =17-00 arasında yapılan denetim 17 - 00 dan sonra yapılsaydı buraya gelirmiydik sorusunun cevabını kim verecek.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184